Maak van uw waterbed een designbed, alles is mogelijk!

Om goed te kunnen slapen, heeft het lichaam een goede ondersteuning nodig. Een traditionele matras drukt op verschillende plaatsen op ons lichaam doordat de zwaardere delen van het lichaam dieper wegzakken.

Hierdoor wordt de onderhuidse bloedsomloop afgekneld en geven je hersenen een prikkel om te keren (70-100 keer per nacht!). Als we te vast slapen en niet keren worden we soms wakker met een vervelende tinteling in onze ledematen.

In een waterbed komen, door dit wegzakken, het hoofd en de benen iets omhoog waardoor de bloedsomloop zelfs verbeterd wordt en de druk op de wervels afneemt doordat het bekken kantelt.

Voordelen waterbed:

 1. Individueel aangepast slaapcomfort
  Deze watermatras is volledig afgestemd op mijn eigen lichaamsgewicht en bouw.
 2. Langere diepe slaapfases
  Ik slaap dieper en ononderbroken, want mijn hypothalamus-het deel van mijn hersenen dat instaat voor het ontwaken bij te hoge druk-krijgt meer rust.
 3. Nestwarmte
  Mijn lichaam verbruikt minder energie door de constancte temperatuur. Al mijn vitale functies komen tot rust.
 4. Spierontspanning
  Mijn spieren ontspannen zich snel en volledig door de betere doorbloeding. Omdat mijn benen hoger liggen, ontspant mijn rug en worden lymfe en bloed beter afgevoerd.
 5. Allergievrij
  Dankzij het ideale microklimaat krijgen huisstofmijt ,stoffen en schimmels geen kans.
 6. Hygiënisch
  De oppervlakte van de watermatras is gemakkelijk te reinigen en de hoes is afneembaar en wasbaar.
 7. Verzachting van rugpijn
  Het slaapsyteem volgt mijn natuurlijke vormen zodat mijn wervelkolom en lichaam in een ergonomisch verantwoorde positie liggen.
 8. Stabiele ligpositie
  Warmte, optimale drukverdeling en spierontspanning stabiliseren de positie van mijn lichaam. Dat betekent ononderbroken doorslapen.
 9. Uitgerust wakker worden
  Omdat ik minder van houding verander, wordt mij slaap beter van kwaliteit en recupereer ik sneller.
 10. Optimale drukverdeling
  De vergrote matras oppervlakte en de draagkracht van het water verlagende druk op de zwaarste punten van mijn lichaam.
   

Systemen:

 • Supreme

Bodytone supreme draagt hét bijzondere in zich. Onzichtbaar, maar altijd aanwezig. Het geheim van dit topprodukt? Airlay. Drukontlasting en de allerbeste ergonomische kenmerken maken het slapen op Bodytone Supreme tot een waar genot. De eigenschappen van water en techniek vormen een overweldigende combinatie: slaapplezier en slaapkwaliteit zijn niet enkel meer woorden, maar worden werkelijkheid.

 • Exclusive

De wetenschappelijk onderbouwde techniek van Bodytone Exclusive plus zorgt telkens weer voor een uniek slaapcomfort. Uw individuele behoeften staan immers centraal bij de technische ontwikkeling van uw matras. De nieuwste cilinders kunnen aangepast worden aan uw eigen lichaamsgewicht en specifieke lichaamsbouw. Het zwaardere bekken wordt efficiënt ondersteund en zorgt voor een juiste positie van de rug.

Het gepatenteerde matrassysteem is uitgerust met de 3-zones-techniek die de conformiteit van het slaapsysteem waarborgt. De matras volgt de lichaamsvorm en garandeert zo de beste ondersteuning.

 • Comfort

Bodytone Comfort plus biedt een technisch volmaakt comfortsysteem met ondersteunende en stabiliserende vezellagen.

De unieke middenzone verzorgt de bekkenpositionering en ondersteunt vooral de lumbale wervelkolom. Een perfecte conformiteit van het slaapsysteem zorgt ervoor dat elk lichaamsdeel volledig contact maakt met de matras. De wervels en de tussenwervelschijven van de rug komen in een optimale positie.